
2 سال پیش
پسته یکی از محبوبترین خشکبارها در سطح جهان است که انواع مرغوب آن تنها در برخی از کشورهای دنیا یافت میشود. کشور ایران یکی از اصلیترین کشورهای فعال در زمینه صادرات پسته است. ایران تا چند سال پیش یکی از کشورهای یکهتاز در این زمینه بود اما با ورود آمریکا به بازار صادرات این محصول، شرایط کمی تغییر کرد. در داخل کشور انواع مرغوب پسته کشت شده است و بهترین محصولات برای صادرات در نظر گرفته میشوند.
در این مقاله از وبلاگ کارمنتو قصد داریم تا با بررسی شرایط صادرات پسته و مراحل آن، به جزئیات بیشتری از این فعالیت تجاری بپردازیم. چنانچه شما نیز در این زمینه فعال بوده و میخواهید اطلاعات بیشتری درباره آن کسب کنید، ادامه این مطلب را از دست ندهید.
هدف از صادرات پسته و سود حاصل از آن
از آنجایی که حجم تولید پسته در داخل کشور بیشتر از میزان مصرف است، صادرات این محصول به عنوان بهترین راهکار شناخته میشود، که یکی از اهداف مهم صادرات این محصول ارزآوری بوده و سود حاصل از آن برای رونق اقتصاد کشور بسیار مهم است. تاجران ایرانی که در زمینه صادرات و واردات کالا فعالیت دارند، به خوبی با سودآوری صادرات پسته آشنا هستند. همچنین این تاجران بهخوبی میدانند که به دلیل کیفیت بالای پسته ایرانی، بازارهای هدف نیز به خوبی از آن استقبال میکنند.
در بسیاری کشورها، تقاضای خرید پسته ایرانی اولویت دارد. در حال حاضر نیز کشورهای بسیاری از جمله عراق، امارات، هنگکنگ، هند، آلمان، ویتنام و ... مقصد اصلی صادرات این محصول ایران هستند. از حدود 200 هزار تن پسته تولید شده در داخل کشور، تنها حدود 50 هزار تن آن برای مصرف داخلی کافی است و مابقی آن صادر میشود. از این رو باید به نحوه صادرات پسته و میزان سودآوری این تجارت توجه شود.
نظر دهید
نظرات